Lyøjolle


Lyøjollen, som er storebror til slidingien, forener alle førhen nævnte kvaliteter med større hastighed, rummelighed og sødygtighed. En dejlig hverdags-sejlbåd som man trygt kan tage på sejltur med. Den er lige som lillebroren ret slank og dermed egner den sig fint til roning.

Desuden ligger den med sit svingsværd af rustrit stål i den lukkede sværdkasse meget stabilt i vandet.

Midttoften har en højde som tillader at ligge bekvemt i udstrækt tilstand. Riggen er med sin store sejl med høj gaffel og fock nemt at betjene og hurtigt opstillet.

Aflæsning fra traileren og til at være sejlklar tager ikke mere end 15 minutter. Også her gælder mottoen: Enkelthed er det højeste trin i fuldkommenheden. Altså, mindre pjat ved anrigningen, og mere tid til fornøjelsen .

Bygningsmæssigt er båden altid tæt og den kan vedligeholdes med den mindste plejebekostning. Alt træværk bliver indtil 30 gange dyppet i Farbkriecholie før lakeringen og plankerne nittes desuden sammen med en MS Polymer tætningsmasse.

Forbilleder for mine både er de gamle arbejdsbåde som skulle være funktionelle og robuste men alligevel let og nemt til at håndtere.


 

Galleri

Detjaler


Fritid


DataLyøjolle
Længde5,00 meter
Bredde1,86 meter
Dybgang0,25 meter (+0,65 meter sværd)
Vægtca. 250 kg
Pris fraEUR 29.500,-